Even voorstellen…

Mijn naam is Rebecca van As en ik ben ruim 4 jaar eigenaar van Op vrolijke voet. Sinds oktober 2016 is mijn bedrijf gevestigd in Emmen, tegenover de huisarstenpraktijk Het Perron. Daarnaast pedicure ik twee dagen per week bij Schutrups Schoenen BV in Exloo.

In mijn werk ben ik vooral gericht op het behandelen van likdoorns, schimmelnagels, eelt en ingroeiende nagels. Natuurlijk behandeling ik ook Diabetes-en Reumapatienten.

Pijnvrij
Doordat ik werk met moderne apparatuur, nat-techniek en kwaliteitsinstrumenten, is de behandeling zo pijnvrij mogelijk. Ik streef naar een professionele en vakkundige behandeling met een persoonlijke benadering!

Opleiding
Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Noord Nederlandse Academie in Emmen. Daarna heb ik een vervolg opleiding gedaan en ben ik Paramedisch Chiropodist; een medisch pedicure met kennis van microbiologie en wondbehandeling.

Dermatologie / huidproblemen
Bij U-Consultancy heb ik geleerd over over huidproblemen van de voeten en nagels. Denk bijvoorbeeld aan zweetvoeten, psoriasis, eczeem en schimmelnagels. Ik geef advies en verwijs door naar de huisarts of dermatoloog.

Stage
Tijdens mijn opleiding heb ik bij Voetcentrum Welling stage gelopen en zo de pedicure-kneepjes van een vakvrouw geleerd. Wat ben ik Catrien dankbaar daarvoor!

Naast het voortdurend blijven volgen van workshops en congressen, loop ik mee met specialisten in mijn vakgebied of in ziekenhuizen. Ik blijf bij in het vak, zodat ik de nieuwste ontwikkelingen kan toepassen in de praktijk.

Sportpedicure
Afgelopen jaar heb ik de opleiding to Sportpedicure afgerond. Bent u sporter, wandelt u veel of heeft u een ‘bewegelijke’ leven, dan kunt u met voetproblemen prima bij mij terecht. Als sportpedicure behandeling uw voeten net als een ‘gewone’ pedicurebehandeling, maar kijk ik ook naar de sportschoenen, geef ik voet- en onderbeen massage en gebruik ik medical tape ter ondersteuning van uw klachten tijdens het sporten.

Ik ben dus altijd bezig met mijn praktijk, zodat u van een professionele en vakkundige behandeling kunt genieten.

Ik heet u van harte welkom. Tot ziens!

Rebecca van As